Üreticiden peyzaj uygulamaları



Üreticiden peyzaj uygulamaları fırsatı

Üretici kalitesiyle ağaç ve çiçek peyzaj uygulamaları, çim uygulamaları ile hizmetinizdeyiz. Peyzaj uygulamalarımızda kullandığımız ürünlerin tamamı kendi ürünlerimiz olmasından dolayı, tüm çiçek ve fidanlar, direkt bizden yani üreticiden almanın avantajını ziyadesiyle hissedeceksiniz.



Üreticiden çiçek ve fidan almanın en önemli avantajlarından biri, ürünleri gerçek değerinde satın alıyor olmanız. Yani birçok peyzaj firmaları gibi üreticiden alıp aracı kurum fiyatının size yansıtılmasından kurtulmuş olmanızdır. – ki bu fiyat genellikle ürünün gerçek değinden en az 2-3 kat ücret demektir –

Diğer bir önemli avantaj ise dilediğiniz zaman çiçek ve fidanlar direkt fidan seralarımızdan getirileceği için en taze, en formlu ve bakımlı bitkileri temin etmiş olacaksınız. 



Bir diğer önemli avantaj ise, satın almış olduğunuz çiçek ve fidanlar konusunda karşılaşabileceğiniz her türlü soru ve sorunlarınızın çözümünü üreticisine danışarak en doğru şekilde edinmiş olacaksınız. Uygulama sonrası zamanla karşılaşabileceğiniz bakım ve bitki sağlığı konusunda her an bizlere danışabilir, 7/24 danışmanlık hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

Öte yandan, peyzaj uygulamalarında üreticileri tercih etmiş olmanızdan dolayı, aracı kurumlardan ziyade, üretici desteklenmiş olacak, ki bu tür desteklere tüm üreticilerin ihtiyacı vardır.

Bayındır' ın en güzel çiçek ve fidanlarını evlerinize, sitenize, iş yerlerinize, yazlıklarınıza taşıyoruz.


Yorum Gönder

0 Yorumlar